Jongens en meiden, wat heb ik van jullie genoten zondag! Een aantal van jullie ooit in de kinderdienst gehad en moet je ze nu zien staan! Prachtig om te zien wat de Here God in jullie gelegd heeft en wat er nu uit mag komen. Trots op God dat Hij dit zo uitwerkt, trots op jullie dat God zo mag werken in jullie leven! Smaakt naar meer!!!  
-- Els (S) --
Van onze kant vonden we het geheel erg aansprekend. De tieners waren enthousiast en gaven een zeer duidelijke boodschap door. We hebben ervan genoten. De woordkeus was bijzonder goed en er werd goed afgewisseld met de liederen en de (duidelijke) tekst. Verder hadden ze (oog) contact met degenen die in de zaal aanwezig waren.  
 
 
-- Bert & Antoinette --
Al behoor ik wat leeftijd aangaat tot de oudsten in de gemeente, ik heb heel
erg genoten van de manier waarop onze jongeren deze dienst hadden voorbereid
en geleid. Hun getuigenissen, de prachtige liederen, die de hadden gekozen, hun
enthousiasme voor onze Heer. In een woord, geweldig..... Wanneer doen jullie het weer? Ik kijk er naar uit!!!  
--Debby --
Tijdens de dienst raakte ik ontroerd door het  voorbeeld dat de jongeren en tieners uitdroegen in het enthousiast voor God gaan. Voor mij een voorbeeld in het vertellen van de Blijde Boodschap van God op een heel gewone manier! Hier stonden niet de christenen van de toekomst, maar de christenen van nu in deze tijd!! Dank jullie wel!
-- Jeanne --
 
We hebben genoten van de tienerdienst, het was een hele mooie boodschap en heel goed gedaan, we kunnen als ouderen nog veel leren van de jeugd.
-- Harrie & Mien --
Door bemoedigd te worden door jongeren trof ons afgelopen dienst, ze zijn er nog en wat geweldig dat er zoveel enthousiaste jongeren  in onze gemeente aanwezig zijn.
Te horen hoe ze tot geloof komen, een prachtig verhaal voorgelezen waarin wij ons zelf mogen onderzoeken,  hoe onze relatie met Hem is, fijne tekeningen gemaakt die de liefde uitstralen, en de allerkleinste van de jongeren kreeg alle volwassenen te staan tijdens het zingen, geweldig.
We hebben mogen genieten en wat zal het fijn zijn om dit nog en eens en nog eens te mogen meemaken. Onze dank gaat ook uit naar de leiders, door hun inzet en het vertrouwen op Hem heeft dit in onze kleine gemeente plaats mogen vinden, maar hoe lang zijn wij nog klein, dat wij met z'n allen mogen groeien in en door Zijn tegenwoordigheid en daar helpt zeker een jongeredienst bij, dat wij ook jongeren in Weert tot jaloersheid mogen wekken, met de vraag wat hebben de jongeren uit de gemeente wat wij niet hebben?
-- Peter & Fieke --